Annons:

Sök

Annons:

BILDSPEL: Musik på Larmtorget med J Scope och The Refreshments

I dag var det Hip Hop och Rock N Roll på veckans upplaga av Musik på Larmtorget. J Scope och The Refreshments intog scenen och bjöd på musik inför ett fullsatt torg.

Annons:

Solen var framme även denna Musik på Larmtorget. Precis som tidigare var det fullsatt på uteserveringar och bänkar redan innan artisterna klivit upp på scenen. 

Den Ukrainska rapparen J Scope var förband under dagens konsert. Folajin Oyedamola ”J Scope” Jerry skulle ha varit med i Ukrainska melodifestivalen. Kriget satte dock stopp för planerna och istället flyttade han till Västervik. Där satsar han nu istället på att uppträda och sprida glädje bland sina landsmän på asylboenden.

J Scope ställde sig på scenen med full energi och bjöd på både släppta och osläppta rapplåtar. Bland annat låten “Love & Hate” som hade gått vidare till kvaltävlingen i Melodifestivalen. 

Till sist var det dags för The Refreshments att uppträda. Den svenska rockgruppen från Gävle bjöd på flera låtar och det blev snabbt fart i publiken, en del började även dansa. 

Nästa Musik på Larmtorget är tisdag den 12 juli och då uppträder Nisse Hellberg och Broder Henrik Rapp.


Annons:

Elliot Klint

elliot.klint@gmail.com

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: