Annons:

Sök

Annons:

Replik: Mikael Waxmann vill kväva rätten till protest

Man ska inte kväva rätten att demonstrera mot Israel menar artikelförfattaren. Foto: MostPhotos

Replik: Mikael Waxmann vill kväva rätten till protest

Med företrädare som Mikael Waxmann behöver den judiska församlingen i Kalmar inga fiender. Waxmanns upprepade försök att strypa rätten till protest är djupt skadliga och underminerar förtroendet för den judiska saken.

Annons:

´Vi måste tydligt och högljutt säga NEJ när Israel och Netanyahu, med sin extremiströrelse, systematiskt mördar och slaktar oskyldiga barn och kvinnor. Har verkligen någon, förutom Waxmann, missat detta? Till skillnad från Waxmann så säger hela världen, inklusive USA och FN, stopp. Eldupphör nu! Över 40 000 civila har kallblodigt mördats!

Nyligen brände israeliska soldater levande barn inne i civila sjukhus. Barn och unga som tidigare blivit beskjutna av Israel när de sökte vård, men möttes av israelisk eld! De brändes levande! Tidigare har humanitära transporter bombats, skolor och sjukhus förstörts, och miljoner människor har utsatts för svält. Israeliska soldater har filmat och dokumenterat krigsförbrytelser som de stolt skryter om för sina vänner och familj, som istället för att fördöma, applåderar! Det finns oändliga vittnesmål om krigsbrott som inte kan ignoreras!

Ska vi inte få säga stopp till detta mörker utan att Waxmann anklagar alla för antisemitism? Istället för att ta ansvar för att leda en protest mot detta, står Waxmann utanför varje demonstration och övervakar deltagarna på ett sätt som väcker minnen av KGB:s skrämmande övervakning och förföljelse. Han trakasserar politiker, tjänstemän, poliser och journalister, och lierar sig med extremister på högerflanken för att sedan publicera en insändare som är inte bara är kontraproduktiv men oxå skadlig för hela den judiska saken.

 

Det är dags att ändra kurs, Waxmann: Stå inte på förtryckets sida!  

 

En frustrerad samhällsmedborgare

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: