Annons:

Sök

Annons:

Pall med reklam hittad dumpad i dike – KD drabbade:

Kristdemokraternas distriktsordförande Jimmy Loord är kritisk till att en pall med reklam, däribland utskick från KD, har hittats dumpad i ett dike i Kalmar. Bilden är ett montage. Foto: Privat

Pall med reklam hittad dumpad i dike – KD drabbade: "Ny nivå av sabotage"

En hel pall med reklam har hittats dumpad i ett dike i Funkabo i Kalmar. Kristdemokraternas utskick finns med bland reklamen som har slängts. 

"Detta är en helt ny nivå av sabotage i en valrörelse", säger Kristdemokraternas distriktsordförande Jimmy Loord. 

Annons:

Kristdemokraternas distriktsordförande Jimmy Loord är rejält irriterad då det verkar som att sabotage i valrörelsen har nått en ny nivå. En hel pall med direktreklam har hittats i ett dike i Funkabo där bland annat Kristdemokraternas utskick finns med.

"Vi har betalat hundratusentals kronor för detta material och utdelning av detsamma. Samtidigt har vi fått signaler från invånare i både Kalmar och Vimmerby att man inte fått vårat material i brevlådan.

"Helt ny nivå av sabotage"

Kristdemokraterna fick nyligen bildbevis på att någon har dumpat en hel pall med reklam från KD och andra företag i ett dike i Funkabo.

"Detta är inget pojkstreck utan min bedömning är att företaget som distribuerar reklamen har ett ansvar. Detta är helt sanslöst. Det är nödvändigt att vi har jämställda villkor mellan partierna och demokratin bygger på att inget parti ska behöva utsättas för sabotage. Jag misstänker att de butiker vars material också återfinns i diket har synpunkter", säger Jimmy Loord. 

Kristdemokraterna tänker vidta åtgärder och gå till botten med vad som har inträffat.

"Det här är så allvarligt att vi via vår riksorganisation nu går vidare och kommer kräva besked av de företag som vi köpt tjänsterna av och som ansvarar för distribution av vårt Sverigekort till hushållen. Detta är en helt ny nivå av sabotage i en valrörelse", säger Jimmy Loord.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenskalmar.nu

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: