Annons:

Sök

Annons:

Man åtalas för sexköp – ska ha skett i en lägenhet i Funkabo

Mannen fick kontakt med den prostituerade via sociala medier. Foto: Polisens förundersökning

Man åtalas för sexköp – ska ha skett i en lägenhet i Funkabo

De gjorde upp om träffen på sociala medier. Sedan träffades de och hade sex, kvinnan tog betalt. Nu åtalas en man i 30-årsåldern för sexköp. 

Annons:

Kvinnan var på ett kort besök i Kalmar för att leta kunder. Men det gick inte så bra. En backade ut i sista stund, men hon lyckades i alla fall få till ett möte. Hon var inte nöjd med besöket i Kalmar. I förhör sade att det har varit katastrof att vara i Kalmar då det inte kommer några kunder. Hon var i Kalmar för fyra år sedan och att hon då tjänade 20 000 kr per dag. Denna gång blev det bara en kund och 1 000 kronor. 

Betalade 1 000 kronor för fem minuter

Mötet bestämdes i en lägenhet i Funkabo som kvinnan disponerade. Det var en man i 30-årsåldern som beställt tjänsten. Han fick oralsex och det var över på cirka fem minuter. För detta betalade han 1 000 kronor. 

Mannen erkände vid de första förhören, men tog tillbaka det vid nästa. Han var mest oroad över om hans fru skulle få veta. Han berättade också att han betalat för sex tidigare men att det berodde på att det var problem hemma. Mannen säger att han inte visste att det var förbjudet med sexköp och ställde frågan varför det då är lagligt med sajter som erbjuder prostituerade.

Annons:

Anders Blank

Anders.blank@dagenskalmar.nu

0734645262

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: