Annons:

Sök

Annons:

Fick knivhugg i huvudet och lämnad i skogen – fyra unga män åtalas

Polisen hittade en kniv på taket hos de misstänktas bil.

Fick knivhugg i huvudet och lämnad i skogen – fyra unga män åtalas

Det började med ett bråk på Lars Kaggskolan. Senare på kvällen kom hämnden i Blomstermåla. Nu åtalas fyra män för flera brott i samband med misshandel. 

Annons:

De tittade snett på varandra. Det räckte med att utlösa ett brott, en kniv rispades mot en hals på Lars Kaggskolan den 27 september. Hämnden skulle komma redan samma kväll. Fyra unga män satte sig i en bil och väntade på den man som hade knivhotat. Han hade precis kommit från gymmet då han knuffades in i en bil där han fick motta en knivhugg i huvudet och flera slag. När misshandeln var kvar dumpades han i skogen utanför Blomstermåla. 

Men männen som hade attackerat mannen hade ingen direkt tur. Vittnen hade sett hur en man blev bortförd och noterade också registreringsskylten. 

Filmade offret och avkrävde en ursäkt

Samtidigt kom en polisbil körande från Nybro. Noterade den eftersökta bilen och kunde stanna den. På bilens tak hittade polisen en kniv, längre in i skogen, en machete och en softairgun. Polisen hittade också en film där man filmat offret och avkrävt honom en ursäkt. 

De fyra männen som är mellan 17 och 21 år åtalas nu för flera olika brott. Grov misshandel, knivbrott, olaga frihetsberövande, ringa narkotikabrott och övergrepp i rättssak. De sitter alla häktade. 

Den man som knivskars åtalas för grovt olaga hot. 

Annons:

Anders Blank

Anders.blank@dagenskalmar.nu

0734645262

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: