Annons:

Sök

Annons:

Man kopplad till Bandidos greps med ett kilo cannabis

En man kopplad till Bandidos åtalas för narkotikabrott.

Man kopplad till Bandidos greps med ett kilo cannabis

Han har ordnat träffar med Bandidos och varit på deras klubbfester. Nu åtalas Kalmarbon efter att polisen hittat ett kilo cannabis i hans lägenhet. Är det slutet för Bandidos etablering i Kalmar?

Annons:

Polisen har länge vetat om att Bandidos vill etableras sig i Kalmar. Det var på gång för några år sedan efter att supportergruppen X-teams bildade en Kalmaravdelning. Men det tog snabbt slut när merparten dömdes för grov misshandel efter en tur till Linköping. Men de gav inte upp. Deras ledare i Kalmar kom ut från fängelsestraffet och började bygga upp en ny avdelning. Han greps i vintras och dömdes för grovt narkotikabrott, han försökte simma ifrån polisen utanför slottet, men plockades upp av Sjöräddningssällskapet. 

Poserar ofta tillsammans med Bandidosmedlemmar

Nu har en annan man i 40-årsåldern åkt fast. Han har varit nära knuten till Bandidos, bjudit in till sammankomster i Kalmar och deltagit i klubbens fester. Han poserar ofta i X-teamtröja tillsamman med fullvärdiga medlemmar i Bandidos på instagramkonton.

Det har också kommit uppgifter om att mc-gänget letar lokal både i Kalmar och andra orter i länet. 

Frågan är vad som händer nu när även den 40-årige mannen gripits. Efter en husrannsakan hittade polisen närmare ett kilo cannabis i hans lägenhet. Han åtalas nu för narkotikabrott. 

Värdet på narkotikan på gatan är ungefär 100 000 kronor. 

Annons:

Anders Blank

Anders.blank@dagenskalmar.nu

0734645262

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: