Annons:

Sök
SMÅLAND: MAN I 40-ÅRSÅLDERN MÖRDAD IKVÄLL

En man i 40-årsåldern har förts till sjukhus efter händelsen. Genrebild. Foto: MostPhotos

SMÅLAND: MAN I 40-ÅRSÅLDERN MÖRDAD IKVÄLL

En man i 40-årsåldern hittades skadad i Huskvarna ikväll. Enligt uppgifter till Aftonbladet har mannen blivit skjuten. Polisen bekräftar att mannen avlidit av skottskador.

Annons:

Larmet kom in vid 21.45 och polisen hittade snabbt en skadad man som nu förts till sjukhus för vård. Vid 00.15 meddelade polisen att mannen avlidit.

Polisen genomför en stor insats i området, men ingen person är gripen. Enligt Aftonbladet har mannen blivit skjuten.

– Vi håller på med informationsinhämtning och vill prata med personer som sett eller hört viktiga saker, och är intresserade av att prata med dem. Sedan har vi naturligtvis en initial lägesbild och en teori om vad som kan ha hänt, säger polisens Mats Pettersson till Aftonbladet.

Vid 07-tiden på tisdagsmorgonen skriver polisen att ärendet kom till polisens kännedom genom att flera personer hörde smällar, alltså skottlossning, från platsen. Polisen bekräftar att mannen dött till följd av skottskadorna. 

Ingen är i nuläget frihetsberövad. 

"Avspärrningen på brottsplatsen är kvar och tekniker kommer att arbeta vidare i dagsljus. I utredningen kommer man att undersöka om det finns kopplingar till organiserad brottslighet eller andra ärenden men i nuläget är det inget som kan bekräftas", skriver polisen. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenskalmar.nu

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: