Annons:

Sök

Annons:

Framgångsföretag har flyttat in i gamla brandstationen

Nina Enwide och Marcus Bäcklund Enwide invigde nya lokaler igår. Foto: Anders Blank

Framgångsföretag har flyttat in i gamla brandstationen

Annonsbranschen bromsar, men Enwide gasar. De  anställer tre medarbetare till. Och nu har de flyttat in i nya lokaler.

Annons:

 Det går lite knackigt i branschen. Lågkonjunkturer är alltid känsligt när det gäller att sälja annonser, dessutom så möter den traditionella försäljningen hård konkurrens från sociala medier och Google. 

Men det finns ett undantag. Enwide i Kalmar. Företaget hade sitt första bokslut 2019 och har sedan dess tredubblat sin omsättning och vinsten har hängt med.

Söker tre säljare till 

– Vi ska rekrytera tre anställda till. Inom fem år räknar jag med att vi dubblat personalstyrkan och dubblat omsättningen, säger vd Nina Enwide. Men hittills är vi jättenöjda med utvecklingen, det har gått fortare än vi kanske räknade med. 

De har därför växt ur sina lokaler som de tidigare hyrde på Malmen. Ny adress är gamla Brandstationen på Kvarnholmen. Under torsdagen hade företaget invigningsfest. 

– Vi har varit duktiga på att hitta rätt personer att jobba med. Vi har fått rätt personal som gör rätt saker. Det är framgångsfaktorn. Det finns en väldigt vilja i teamet som driver oss framåt som företag, säger delägaren Marcus Bäcklund Enwide. 

 

 

Annons:

Anders Blank

Anders.blank@dagenskalmar.nu

0734645262

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: