Annons:

Sök

Annons:

Benjamin Ingrosso. Foto: Pressbild.

Benjamin Ingrosso kommer till Kalmar

Under veckan gick Kalmar Stadsfest ut med att Benjamin Ingrosso är den sista artisten som kommer till Kalmar Stadsfest för att uppträda.

Annons:

RIX FM Festival har varit ett återkommande inslag vid stadsfesten i Kalmar. Efter flera års pandemiuppehåll gick man, i maj ut med att festivalen återigen kommer till Kalmar. I juni gick man ut med flera artister som ska uppträda på Stortorget. Bland annat Hanna Ferm, Jubël, Cazzi Opeia, Dotter, Laurell, Anna Bergendahl, Junie och Björn Holmgren. 

Under tisdagskvällen bekräftade Kalmar Stadsfest på sin Facebooksida att Benjamin Ingrosso är den sista artisten som kommer med Rix FM Festival till Kalmar den 12 augusti. Förutom artisterna som uppträder kommer det att, precis som tidigare bjudas på aktiviteter och underhållning. 

“Eventbyn kommer att äga rum på Stortorget och kommer vara öppen mellan kl. 12.00-17.00. I eventbyn hittar du aktiviteter tillsammans med våra huvudsponsorer, roliga tävlingar och signeringstält där du får träffa några av artisterna”, skriver arrangörerna på sin hemsida. 

Festivalen äger rum den 12 augusti på Stortorget i Kalmar.


 

Annons:

Elliot Klint

elliot.klint@gmail.com

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: