Annons:

Sök

Annons:

Rekordstort intresse för Lindsdalsdagen

Förra året kom över 9 000 besökare till Lindsdalsdagen. Foto: Pressbild

Rekordstort intresse för Lindsdalsdagen

Förra året slogs rekord med det högsta antalet besökare någonsin under Lindsdalsdagen. I år har intresset för evenemanget bara vuxit ännu mer, med ett trettiotal nya företag och matvagnar som kommer att delta som utställare. 

Annons:

Med över 9 000 besökare förra året är förväntningarna höga inför årets upplaga av Lindsdalsdagen, som i år anordnas den 18 maj. Dessutom fyller Lindsdals Centrum 50 år och Lindsdalsdagens huvudsponsor ICA Magneten kommer därför starta årets festligheter med ett förjippo redan den 17 maj. Då kommer bland annat Lindsdalsdagens höjdpunkt Peter ”Pansar” Blaha, mest känd som Gladiatorn från TV4:s Gladiatorerna att dela ut biljetter till Barnens hinderbana som kan springas på lördagen. 

Mässgeneralen  Charlotte Kaupang berättar att årets väderprognos ser solig ut, vilket förstärker förväntningarna inför evenemanget.

Alltid sluppit regn

 –Det är åttonde året vi arrangerar dagen och hittills har vi alltid haft om inte sol så i alla fall sluppit regn. 

Intresset för Lindsdalsdagen egna nationaldag har kontinuerligt vuxit under årens lopp, och i år kommer över 100 utställare att vara på plats. Utbudet är mångsidigt, med allt ifrån fastighetsmäklare till lokala delikatessbutiker. 

 – Förutom utställare kommer vi även att ha ett tiotal matvagnar och Tegubben på plats. Vi har satsat mycket på en mer varierad matupplevelse för våra besökare, vilket har varit en önskan från publiken.

 Lindsdalsdagen inleds på förmiddagen med invigning av Bengt Kronblad och en intervju med Kalmars yngsta fastighetsmäklare, Isabelle Öberg. Dagen avslutas med det traditionsenliga godisregnet från scenen. Under dagen kommer det ske fyra lopp av Barnens hinderbana, ett populärt lopp som har varit en bidragande faktor till att Lindsdalsdagen har vuxit sig så stor som den är. 

 Besökare kan förvänta sig en dag full av spännande utställare, god mat och underhållning för hela familjen.

 

Annons:

Anders Blank

Anders.blank@dagenskalmar.nu

0734645262

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: