Annons:

Sök

Annons:

Jonathan Sager utesluts ur SD- beslut idag

Jonathan Sager (SD) utesluts ur partiet. Foto: Anders Blank

Jonathan Sager utesluts ur SD- beslut idag

Sverigedemokraternas förstanamn Jonathan Sager utesluts ur partiet. Detta efter beslut i partistyrelsen. 

Annons:

Dagens Kalmar avslöjade för några månader sedan att SDs förstanamn inte under inledningen på 2024 inte hade deltagit under några fullmäktige- eller nämndsmöte. Han var också bortplockad på deras hemsida som vice ordförande partiets Kalmaravdelning. Den förklaring vi fick då var att det handlade om privata problem, att han tagit time-out, men att han fortfarande betraktades som aktiv inom kommunpolitiken. 

Saknar förtroende

Sanningen var dock en annan. Jonathan Sager hade blivit anmäld till partiutskottet efter att ha gått till personangrepp mot Anton Lilljegren Johansson som är kontaktperson för Ungsvenskarna. Det var så allvarligt att medlemsutskottet valde att föreslå för partistyrelsen om uteslutning av Sager. Det gjorde man också under måndagsförmiddagen. Till Barometern säger ditriktsordförande Martin Kirchberg att det inte finns något förtroende för Jonathan Sager längre. 

Det är inte första gången som ett toppnamn inom SD i Kalmar utesluts. Tidigare har även Thoralf Alfsson uteslutits. Han satt också under en period i riksdagen.

Annons:

Anders Blank

Anders.blank@dagenskalmar.nu

0734645262

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: