Annons:

Sök

Annons:

Stefan Larsson inför bortaresan till Norrköping – “Vi kan vara med och störa samtliga lag”

Foto: Bildbyrån

Stefan Larsson inför bortaresan till Norrköping – “Vi kan vara med och störa samtliga lag”

Imorgon så spelar Kalmar FF omgång 16 i Allsvenskan. Detta borta i Norrköping. Här är Kalmar FF-tränaren Stefan Larssons tankar inför matchen.

Annons:

Stefan Larsson gör sin fjärde match som tränare i Kalmar FF under morgondagen. Med två vinster och en förlust i bagaget så har han tagit laget över nedflyttningsstrecket och ligger just nu på en kvalplats. 

Efter dagens träning så åker laget upp till Östergötland för en drabbning mot laget under de i detta nu,  IFK Norrköping. En match där otroligt viktiga poäng står på spel.    

– Laget vi tar med oss upp är relativt oförändrat. Om man ser till de långtidsskador vi har. Saku drog på sig en skada mot Djurgården, det ska inte vara så allvarligt. Men han  har inte kunnat träna fullt denna veckan. Annars så har vi fått tillbaka spelare som Alex Gersbach, säger Kalmar FF:s tränare Stefan Larsson. 

Hur är läget för Simon Skrabb, han fick gå av tidigt i senaste matchen? 

– Han har varit med fullt de senaste träningarna, och det är positivt. 

Vad tar ni med er från matchen mot Djurgården? 

– När vi träffar rätt i det vi vill göra så tycker jag att vi kan vara med och störa samtliga lag, och det gjorde vi bra mot Djurgården. Sedan den förmågan som spelarna visade med att tro på varandra. Vi hamnade i underläge mot Djurgården, som är ett väldigt skickligt lag, men lyckas vända det. Så det finns en del vi vill ta med oss från matchen och slipa mer på, så att även det vi gör bra kan bli ännu bättre.  

Resultatmässigt så har det varit en positiv trend för Kalmar. Men en annan sak som också verkar ha förändrats är intensiteten på träningarna. Under gårdagen berättade en av materialarna i klubben för Barometern att deras tvättmaskiner har fått gå på högvarv sedan Stefan tagit över. 

– Jag vet inte riktigt hur det såg ut innan, utan jag kan bara tala för vad vi gjort under den här perioden. Och vi har under den här tiden försökt att flytta upp positionerna och flytta upp våra gränser, både när det gäller spelet men även fysiskt. När det då också går bra så tar väl spelarna i lite extra, säger Kalmar FF:s tränare Stefan Larsson.  

Matchen mot IFK Norrköping spelas imorgon klockan 15.00 på Platinumcars Arena i Norrköping.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: