Annons:

Sök
KFFs akademitränare lämnar klubben – fått nytt jobb hos förbundet

Johan Israelsson får nytt jobb på Svenska fotbollförbundet. Foto: Bildbyrån

KFFs akademitränare lämnar klubben – fått nytt jobb hos förbundet

Johan Israelsson kom till Kalmar FF och blev akademitränare. Nu lämnar han klubben och blir utbildare på Svenska fotbollförbundet. 

Annons:

Han kom till KFF från  IFK Stocksund inför säsongen 2022 i rollen som akademitränare. Längs med vägen har han även skaffat sig erfarenhet och verkat i rollen som assisterande tränare för 06-kullen i landslaget. Nu står det klart att han har fått ett nytt jobb och  påbörjar en ny tjänst som nationell fotbollsutbildare på Svenska Fotbollförbundet.

 – Först och främst vill jag gratulera Johan till sitt nya uppdrag på Svenska Fotbollförbundet. Johan kom till Kalmar FF med uppdraget att förstärka akademin och dess mål att få fram spelare till vår A-trupp. Glädjande nog har också ett antal spelare i fjol och i år debuterat i vårt A-lag och än fler har tagit kliv för att kontinuerligt vara en del i A-lagets träningar, säger Jörgen Petersson, sportchef Kalmar FF

Bär med sig många fina minnen

 Tränaren är nöjd med sin sejour i Kalmar FF. 

– I min roll som P19-tränare har det varit härligt att få se spelare man arbetat med göra tävlingsdebut i rödvita tröjan. Det har också varit roligt att se spelare ta alternativa vägar framåt och göra sina elitdebuter hos andra klubbar. I övrigt har det varit tre lärorika år som har utvecklat mig rent fotbollsmässigt men också i mitt ledarskap. Jag bär med mig många fina minnen, både från akademi- och A-lagsverksamheten, säger Johan Israelsson.

 

Annons:

Anders Blank

Anders.blank@dagenskalmar.nu

0734645262

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: