Kalmarsund förlorar mot Pixbo och är utslagna. Foto: Bildbyrån

Det blev förlust i Göteborg. Kalmarsund förlorade i Göteborg.

Annons:

Det låg i luften. Kalmarsund låg i underläge under hela kvartsfinalspelet och till slut avgjordes serien i Göteborg. Kalmarsund gjorde en osannolik upphämtning i SBB-arena i söndags. Under tisdagen var det chans till ytterligare revansch och att komma i kontakt. Men Pixbo blev för svåra.

Göterorgslaget tog kommandot och gjorde mål efter halva perioden. Men Kalmarsund kom tillbaka. Kim Nilsson utjämnade på straff några minuter senare. Och Kalmarsund vände genom mål av Burki och gav hopp. Perioden slutar 2-2  sedan hemmalaget kvitterade med bara en minut kvar av perioden.

Pixbo vann till slut

Andra perioden blev ett ställningskrig. Båda laget, säkert tyngda av stundens allvar, fokuserade på att stänga ytor och tog inga chanser.

I tredje perioden släppte det för Pixbo. Redan efter tre minuter tog de ledningen. Kalmarsund kämpade för att komma ikapp men förlorade till slut med 5-2.