Annons:

Sök

Annons:

Amerikansk back klar för Kalmar HC

Kalmar HC har gjort klart med en ny amerikansk back. Foto: Bildbyrån

Amerikansk back klar för Kalmar HC

Kalmar HC har gjort klart med en amerikansk back. Det rör sig om Trevor Cosgrove som närmast kommer från spel i ECHL. 

Annons:

Sportchefen Daniel Stolt fortsätter att sätta truppen till Kalmar HC. 26-åringe amerikanske backen Trevor Cosgrove har skrivit ett kontrakt över säsongen 2024/2025.

Backen kommer närmast från spel i ECHL med Worcester Railers men har tidigare även provat på spel i AHL med Bridgeport Islanders under säsongen. 

Säsongen 2023/24 producerade Trevor Cosgrove totalt 39 poäng i ECHL och totalt har han gjort 60 poäng på 99 matcher. I AHL har det blivit 14 matcher och ett mål.

– Jag känner mig verkligen taggad att ansluta till Kalmar kommande säsong. Jag har hört fantastiska saker om att leva och spela i Kalmar och att fansen är passionerade där ert stöd verkligen gör skillnad för laget. Jag ser fram emot att träffa laget och alla runt omkring föreningen och hjälpa att ta nästa steg från fjolårets succésäsong som nykomling, säger Trevor Cosgrove till Kalmars hemsida.

Så här säger sportchefen Daniel Stolt om värvningen.

– I Trevor ser vi en blivande toppback, både hos oss i KHC men också i hela ligan. Han är en stark skridskoåkare som är bra över hela isen. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenskalmar.nu

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: