Annons:

Sök

Annons:

KALMARS PANGVÄRVNING I HAMN – SHL-MERITERAD FORWARD KLAR

John Dahlström hamnade i IK Oskarshamns frysbox och lånades ut till både Växjö och Djurgården i fjol. Nu är den 27-årige forwarden klar för Kalmar HC. Foto: Bildbyrån

KALMARS PANGVÄRVNING I HAMN – SHL-MERITERAD FORWARD KLAR

Kalmar HC landar en stark värvning med bara några dagar kvar till premiären av Hockeyallsvenskan. SHL-meriterade forwarden John Dahlström har kritat på ett ettårskontrakt. 

Annons:

John Dahlström började träna med Kalmar HC förra veckan och nu har parterna kommit överens om ett kontrakt som sträcker sig över den kommande säsongen.

”Jag fick börja lära känna laget under förra veckan där jag fick en väldigt positiv känsla. Jag ser fram emot att ansluta till laget och klubben på riktigt från och med nu”, säger han i en kommentar till klubbens sociala medier. 

"Spetsar konkurrensen"

Den 27-årige forwarden var under fjolårssäsongen utlånad från dåvarande SHL-klubben IK Oskarshamn till både Djurgården och Växjö Lakers. 

På SHL-nivå har det blivit sju säsonger i klubbarna Frölunda, Växjö och Oskarshamn och poängskörden uppgår till 62 poäng på 229 matcher. Han var med och förde upp IKO i SHL och har lirat 102 allsvenska matcher och gjort 31 poäng. 
Sportchefen Daniel Stolt ser positivt på att Dahlström förstärker Kalmar HC.

”Vi får in en erfaren spelare i en bra ålder som spetsar konkurrensen på forwardssidan. John är en mångsidig spelare som vi kommer ha nytta av i samtliga spelformer och det känns superkul att få jobba med John igen”, säger Stolt. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenskalmar.nu

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: