Annons:

Sök
Vindsnabbe forwarden klar för återkomst i tidigare klubben

Finländaren Joho Liuksiala återvänder till Nybro Vikings efter en kort sejour i Södertälje SK. Foto: Bildbyrån

Vindsnabbe forwarden klar för återkomst i tidigare klubben

Juho Liuksialas flytt till Södertälje SK föll inte väl ut. Nu väljer den snabbe forwarden att återvända till Nybro Vikings.
”Det känns jävligt bra att komma tillbaka till Nybro som är mitt andra hem”, säger han till klubbens hemsida. 

Annons:

Juho Liuksiala bidrog i allra högsta grad till Nybro Vikings allsvenska avancemang 2022/23 och svarade för 39 poäng på 58 allsvenska matcher i fjol. Med sin snabba skridskoåkning och målfarlighet är den 28-årige finländaren ett vasst offensivt hot och det gjorde att han att kritade på för Södertälje SK inför årets säsong. 

Han hamnade i anrika klubbens frysbox, svarade för ett mål och en assist på sex matcher och var utanför laget i några matcher. 

"Mycket uppskattad"

Nu står det klart att Liuksiala återvänder till Nybro Vikings där han har skrivit på ett avtal som sträcker sig över säsongen 2025/26.

”Efter täta dialoger den senaste tiden tog det fart på riktigt under gårdagen. Jag är riktigt nöjd att kunna ro detta i land och det känns fantastiskt att Juho är tillbaka i Nybro Vikings igen. Vi välkomnar hem en spelare som är mycket uppskattad i Nybro Vikings och det känns extra roligt att han har skrivit på ett avtal som sträcker sig över säsongen 2025/26”, säger sportchef Mikael Aaro 

Juho Liuksiala spelar med Nybro hemma mot Almtuna IS i morgon. 

”Det känns jävligt bra att komma tillbaka till Nybro som är mitt andra hem. Det ska bli grymt kul att få spela i Liljas Arena igen med det stödet som vi har från våra fantastiska supportrar. Jag ser väldigt mycket fram emot resterande delen av säsongen”, säger Juho Liuksiala. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenskalmar.nu

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: