Annons:

Sök

Annons:

Schlagerfest i Kalmar: En kväll av nostalgi och gemenskap

Magnus Carlsson och Linda Bengtzing. Foto: Keän Dam

Schlagerfest i Kalmar: En kväll av nostalgi och gemenskap

Den folkkära duon Linda Bengtzing och Magnus Carlsson bjöd in  till en kväll fylld av schlagerhits, personliga anekdoter och oväntade inslag.

Annons:

Detta är andra stoppet på Bengtzing och Carlssons vårturné som sträcker sig från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Spänningen i luften är påtaglig, och bland publiken märks en mångfald av åldrar – allt från entusiastiska seniorer till familjer och medelålders fans.

Konserten bjuder på en perfekt mix av Bengtzing och Carlssons egna hits och överraskande tolkningar av andras låtar. Mellan framträdandena delar de med sig av komiska och hjärtliga historier från deras långa karriärer.

Skratt och sång flödar fritt

inom svenskt musikliv. Det är en kväll som präglas av värme och närhet; artisterna lyckas skapa en känsla av att vara hemma hos en god vän, där skratt och sång flödar fritt.

Hampus Pahlm, 27 år, som följt schlager sedan barndomen, delar med sig av sin spänning och de personliga minnen musiken väcker. "Jag har sett fram emot detta sedan de annonserade turnén. Schlager har varit en del av mitt liv, mest tack vare min mamma," säger han.

Keän Dam

 

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: